duminică, 27 iunie 2010

Invata acum Limba Engleza la jumatate de pret!

Invata acum Limba Engleza la jumatate de pret!
Acorda-ne 10 minute si iti vom arata cum poti invata limba engleza, cu efort minim, doar ascultand programul nostru revolutionar
"E Un Pacat Sa Nu Inveti Limba Engleza Cand Sute De Mii De Oameni Au Facut Acest Lucru Atat De Usor!"






"De mai mult de 5 ani mi-am spus ca ar trebui sa fac ceva pentru a depasi acest handicap neplacut: nu cunosteam limba engleza deloc.
Desi sunt informatician si dupa cum toata lumea bine stie, cu calculatoarele si internetul cel mai bine te intelegi in engleza, eu nu am invatat limba engleza nici macar in facultate...
De altfel, pe vremea aceea, erau suficiente cateva notiuni de baza, elemente pe care 'le-am prins' din doua, trei limbaje de programare... Astazi, mediile de programare precum si cele mai multe documentatii si manuale de utilizare, se gasesc in limba engleza.
Sunt un om dinamic, imi doresc sa fiu mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu, sa ma perfectionez continuu, imi place ceea ce fac si vreau sa fac cat mai bine, tocmai de aceea..aceasta oportunitate, "CursuriEngleza", a fost pentru mine o sansa de care am profitat imediat.
Mi-am dat seama imediat de ingeniozitatea cu care a fost conceput si realizat acest curs : totul de cea mai buna calitate, combinand in mod eficient traducerea consecutiva in limba romana.
In plus, trebuie sa va spun ca acasa 'dau drumul' la CD-uri si ascult la un volum mare cat timp fac treaba prin casa..iar baiatul meu de 10 ani, am observat ca a inceput 'sa prinda' si el cateva lucruri din curs, ceea ce mi se pare excelent...cel putin el va invata limba engleza din timp!
Cred ca acest curs se potriveste foarte bine atat pentru cei ca mine de 'varsta a doua' care nu au invatat niciodata limba engleza in scoli..precum si pentru cei mici, care vor incepe sau studiaza deja engleza la scoala.
Felicitari pentru acest produs extrem de reusit!"
Marian Butacu, Informatician



"De astazi, ai un sistem de invatare a limbii engleze total nou, care te va ajuta sa inveti engleza extrem de rapid!"

"Si totusi..ce-ar fi daca..?"

Imagineaza-te pentru o secunda primind JOB-ul mult visat doar pentru ca "stii limba engleza"..




Vei ajunge sa vorbesti engleza foarte repede cu noul nostru curs audio si de asemenea vei trece peste paginile de text suplimentare, incluzand gramatica, vocabular, fraze comune si exercitii ca sa inveti ca o Racheta!
Lectiile de engleza te vor invata sa intelegi engleza intr-un mod foarte usor. Foloseste multe cuvinte si fraze care te vor ghida sa inveti corect de la inceput! Am conceput fiecare lectie foarte usor de invatat, separandu-le in mici parti, asa ca vei putea sa exersezi fiecare parte individual si apoi sa le pui cap la cap.



Metodele noastre originale si unice pe piata din Romania iti permit sa absorbi engleza la fel de usor ca un copil care invata sa vorbeasca propria limba.
Spre deosebire de orele normale de liceu din Romania, cursurile noastre au fost concepute stiintific sa fie compatibile creierului, amplificandu-ti timpul de invata.
Invatati limba engleza moderna...Nu va pierdeti timpul invatand engleza traditionala, pe care nu o mai utilizeaza nimeni!
Acesta este un pachet modern si bine pus la punct, facut sa se potriveasca cu 'strazile' si totusi sa va ofere lucrurile de care aveti nevoie.
Folositi tehnicile noastre avansate de invatare, in o treime din timpul normal! Si veti invata cum proceseaza creierul dvs. informatiile, si cum sa maximizati timpul de invatare al limbii engleze...(9 din 10 oameni sunt uluiti de aceste secrete!)
Cursul este structurat pe parcursul a 20 de lectii audio, in care gasesti tot ce-ti trebuie: exercitii pentru imbunatatirea si perfectionarea pronuntiei, exercitii de conversatie, dictionar, deci un ghid de invatare si auto evaluare a cunostintelor dobandite.
Fiecare din cele 20 de lectii audio de limba engleza vin impreuna cu textul in format pdf , pentru a intari lectiile in creierul dvs.
Vei invata gramatica o data cu conversatiile, fraze similare pe acelasi subiect, vocabular important pe care tu trebuie sa-l stii si multe altele.

Acest curs este o reteta simpla de invatare sustinuta a celei mai vorbite limbi de pe planeta.
Folosind aceste secrete despre cum sa inveti engleza (la fel ca scrisul, cititul, vorbitul si ascultatul), te vei bucura de o nou si pasionala experienta Englezeasca care iti va permite sa vorbesti cursiv si cu incredere.
Vei trece la un nivel avansat in vorbire, in acelasi timp cu toate celelalte aspecte.
Nu vei mai depinde de profesor, de bani si timp pierdut pe drumuri, poti invata oriunde si oricand.

Comanda acum , "Curs audio de limba engleza”    si viata ta se va schimba peste noapte.
Pentru tot restul vietii, vei fi in centrul atentiei ori de cate ori esti intr-un grup de prieteni care vorbeste engleza. Vei fi CEL care vorbeste engleza cu fetele si baietii - toata lumea simpatizeaza oamenii care pot vorbi mai mult de 1 limba straina.
Acum ai un avantaj, accesand uneltele si instructiunile care nu au mai fost publicate pana acum.

Aceasta metoda este folosita de catre guvernele unor tari pentru instruirea rapida a spionilor in invatarea unei limbi straine intr-un timp record.
Comanda acum!   

Toate acestea la pretul unic de doar 50 ron.


email: comandacursuri@gmail.com
Noi nu pretindem ca este cel mai bun curs de limba engleza, dar cu siguranta este cel mai competitiv de pe piata , avand in vedere raportul pret- calitate si viteza de invatare.


Concurenta #1    20 cd-uri 20 lectii  -------------------------------- 760 ron
Concurenta #2    12 cd-uri 12 lectii  -------------------------------- 359 ron
Concurenta #3      0 cd-uri 22 lectii  -------------------------------- 720 ron
Concurenta #4      3 cd-uri 12 lectii  -------------------------------- 120 ron
Concurenta #5      1 cd      19 lectii  --------------------------------   70 ron
Cu mentiunea ca doar unul are traducere consecutiva in limba romana iar ultimele 4 folosesc metode de predare vechi de peste 20 de ani. Tot ce se afla pe cd-uri este NUMAI in limba engleza.
Cursul nostru  are traducere consecutiva in limba romana la toate lectiile
  2 cd-uri 20 lectii ------------------------------ 50 ron
   + Bonusuri
 

Fiind siguri de performantele acestui curs va acordam o garantie unica pe piata romaneasca.


Garantie unica pe piata romaneasca.
60 de zile
Indiferent pentru care motiv constatati ca acest curs nu va este pe masura asteptarilor dvs. puteti inapoia coletul si veti primi contravaloarea lui.
Investitie minima Risc 0 din partea dvs.



Va prezentam ce contine Cursul "CursuriEngleza":


1. 2 CD-uri audio: Cursul audio de limba engleza este structurat pe parcursul a 20 de capitole, pe 2 CD-uri mp3, continand exercitii de: conversatie, pronuntie, citire, scriere, intelegere, autoevaluare a cunostintelor dobandite.
2. Materialul de curs (manualul cursului) pe CD in format .pdf

Veti Primi Gratuit si Aceste Bonusuri !

1. Dictionar Roman-Englez si Englez Roman pentru calculator.
2. Program Traducere Pagini Web - Traduce instant orice site.
3. Lb. Engleza - Gramatica si Reguli (.pdf, 72 pag)
4. Dictionar de Expresii din Lb. Engleza (.pdf, 101 pag)
5. Expresiile lb. engleze traduse in lb. romana (.pdf, 216 pag)
6. Lista verbe neregulate traduse in lb romana + pronuntia acestora (format mp3)

Aceste bonusuri sunt valabile doar pentru primi 100 care cumpara cursul. Nu mai amana nici 1 minut si profita de aceasta ocazie unica! Si nu uita... timpul trece iar tu nu faci nimic...acum e momentul.
Comandati acum si veti beneficia de aceste bonusuri gratuite! Oferta limitata. Comanda acum si incepe sa inveti engleza chiar de astazi.

Nu mai amana lucrurile. Nu astepta pana maine ca sa incepi sa inveti limba engleza. Nu astepta pana la urmatorul interviu, client sau oportunitate. CHIAR ACUM este cea mai potrivita perioada ca sa incepi!


 email: comandacursuri@gmail.com

Discount-ul este valabil doar daca comandati inainte de expirarea ofertei.

Cum sa Inveti Engleza in doar 24 de Zile?

Cum sa Inveti Engleza in doar 24 de Zile?

Peste 85% din angajatorii romani cer limba engleza, iar 70% din angajatii care isi pastreaza locul de munca cunosc engleza... Tu vorbesti limba engleza? Dar copilul tau?

"Acorda-mi 10 Minute si Iti Voi Dezvalui Cum si tu Poti Invata Limba Engleza, doar Ascultand Programul Nostru Revolutionar... Fiindca E Un Pacat Sa Nu Inveti Engleza Cand Mii De Romanii Au Facut Acest Lucru Atat De Usor!"


Draga viitorule vorbitor de limba engleza,
vrei sa vorbesti impecabil limba engleza, limba relatiilor comerciale si a locurilor de munca... dar te simti penibil ori de cate ori trebuie sa spui ceva in engleza?
vrei sa cunosti engleza, singura limba straina din Romania care face diferenta cand te angajezi, astfel sa scapi de frustrare, incertitudine si glumele colegilor care le auzi ori de cate ori incerci sa zici ceva in engleza?
vrei sa scrii corect si sa vorbesti fluent limba engleza in aprox. 24 de zile, fara sa tocesti manuale greoaie si frustrante... acum ai posibilitatea sa inveti engleza in timp ce te relaxezi, faci curatenie sau mergi cu masina spre serviciu?

Limba Engleza nu mai este demult o optiune in viata noastra, copiii nostri vor fi spulberati de competitie, daca nu cunosc limba engleza!

Si o data cu privatizarile, chiar si noi oamenii trecuti de o anumita varsta, am realizat ca nu doar tinerii ar trebui sa stie engleza, chiar si noi avem nevoie de engleza daca vrem sa ne pastram locurile de munca in aceasta lume a competitiei.

De aceea, incepand cu luna iunie a anului 2010 si ti-am pregatit o oferta unica in Romania, cel mai nou curs de invatare rapida a limbii engleze, cu traducere consecutiva in limba romana, este acum disponibil (in limita a 1000 291 de exemplare)

In continuare o invitam pe Mihaela (fosta inginera, fosta profesoara, actualemente economista), sa ne povesteasca experienta ei cu acest curs revolutionar:

"De mai mult de 10 ani mi-am dorit sa invat limba engleza, la inceput a fost un hobby, baiatul meu avea varsta de 5 anisori si am zis sa invatam impreuna limba engleza.

Am incercat o multime de modalitati, am cumparat diverse carti, casete audio (la vremea respectiva nu existau CD-uri), dar totul parea atat de greu, stateam prost si cu timpul liber lucru ce m-au facut sa renunt la a mai invata limba engleza...



Am inceput sa lucrez si pe calculator si dupa cum toata lumea stie, cu calculatoarele si internetul cel mai bine te intelegi in engleza...

La inceput, erau suficiente cateva notiuni de baza, elemente pe care 'le-am prins' de la colegi... Dar astazi, programele de contabilitate si cele mai multe documentatii pe care patronii austrieci ni le pun la dispozitie, nu sunt nici in romana si nici in germana, ai ghicit, sunt in limba engleza.

Astfel am ajuns la o incrucisare de drumuri, ori invat limba engleza ori renunt la locul de munca unde lucram de peste 18 ani...

Fiind o persoana luptatatoare si dinamic, am exclus din start ideea de a renunta la locul de munca doar pentru ca nu cunosc limba engleza, in plus faptul ca sunt divortata si imi cresc singura baietelul care acum are 15 ani, m-au motivat si mai mult, iar Cursuri Engleza Complete , a fost pentru mine o sansa de care am profitat imediat.

Ingeniozitatea cu care a fost conceput si realizat acest curs, calitatea extraordinara, combinarea in mod eficient a limbii engleze cu traducerea consecutiva in limba romana... m-au ajutat sa invat limba engleza mult mai usor decat m-am gandit, si daca acest curs ar fi existat acum 10 ani, cand am vrut sa invat prima oara engleza, cu siguranta acum nu a-si mai fi avut probleme...

Mai mult, vreau sa va spun ca acest curs este perfect pentru programul meu de lucru, doua CD-uri le tin acasa si le asculta cat timp fac curatentie sau gatesc, iar al treilea CD il ascult in masina cand ma intorc de la serviciu... baietelul meu a inceput sa prinda si el cateva lucruri din curs, ceea ce mi se pare extraordinar... cel putin el va invata limba engleza din timp!

Cred ca acest curs se potriveste foarte bine atat pentru cei ca mine de 'varsta a doua' care au invatat limba rusa prin scoli... si pentru cei mici, care vor incepe sau studiaza deja engleza la scoala.

Felicitari pentru acest produs extrem de reusit!"

B. Mihaela, Economist O..W

Vrei sa te bucuri si tu de acelasi succes?
Citeste in continuare si afla raspunsul pe care il cauti!


Este foarte important sa iti doresti sa vorbesti fluent Limba Engleza.. sa inveti limba engleza numai din obligatie, iti va fi mult mai greu...

Daca vrei sa iti impresionezi prietenii cunoscand limba engleza, sau poate vrei un job mai bine platit, atunci lasa-ma sa te iau de mana si sa iti arat fiecare pas spre REUSITA IN INVATAREA LIMBII ENGLEZE!

Sunt cateva zeci de programe de invatare a Limbii Engleze existente la ora actuala in Romania, dar care nu reusesc sa faca procesul de invatare atat de usor ca tehnicile pe care ti le voi arata eu. Majoritatea sunt manuale si cursuri greoaie, pline de gramatica greu de digerat, care nu fac decat sa ingreuneze procesul de invatare si sa te amageasca.

Mi-au trebuit 10 ani sa descopar ca nu asa se invata engleza...

Majoritatea oamenilor nu reusesc sa invete o limba straina din cauza cursurilor care ofera prea multa informatie bruta, fara interactivitate si fara informatii practice. Rezolvarea acestei probleme se afla in acest program foarte simplu de inteles si cu aplicabilitate instantanee... DA, in doar cateva minute poti vorbi propozitii simple in engleza!

Fa ceea ce functioneaza, si uita de restul.
"De astazi, cu acest sistem de invatare a limbii engleze
total nou, vei invata engleza in doar 24 de zile, si asta datorita metodelor de invatare interactiva din curs"

Imagineaza-te pentru o secunda purtand o conversatie cu un client, un angajator, sau un om obisnuit...iar tu te pricepi de minune explicandu-i ceea ce doreste sa auda, simtindu-te o persoana importanta, o persoana CARE STIE LIMBA ENGLEZA...

Imagineaza-te pentru o secunda intr-o situatie mai tensionata de data aceasta... ai reusit sa iti pastrezi locul de munca pentru ca "stii limba engleza"..

Nu stii de ce te poti lovi in viata, este bine ca si tu sa te aflii printre oamenii care stiu engleza, mai ales acum cand:
invatarea limbii engleze prin metodele pe care urmeaza sa ti le oferim este asemenea unei calatorii. Aceasta calatorie este placuta si interesanta, si nicidecum obositoare sau frustranta, asa cum ne-am obisnuit datorita manualelor greoaie si a profesorii din scoli...
Strategia de invatare a limbii engleze pe care ti-o vom oferi consta intr-un instrument de comunicare AUDIO foarte eficient, astfel poti invata engleza la munca, in fata calculatorului, pe strada, cat timp gatesti sau faci curatenie, in masina, citind o carte sau rasfoind reviste.
Daca vrei sa nu mai pierzi saptamani si luni obtinand rezultate indoielnice, citeste in continuare...

Ce-ar fi daca iti dezvalui un curs total diferit de ce ai vazut pana acum, care te ajuta sa inveti lucrurile de baza ale limbii engleze, in numai 15 zile si sa vorbesti fluent in 24 de zile?
Uita pentru cateva secunde toate esecurile tale, tot ce-ai incercat vreodata in viata si nu a functionat...

Concentreaza-te acum doar la acest lucru... "Ce-ar fi daca este posibil sa inveti limba engleza atat de usor?"

Si chiar este posibil, realizabil si realistic sa inveti lucruri de baza in limba engleza in doar 15 zile... si nu apelam deloc la magie :)

Acum... pregateste-te pentru prezentarea "Cursului de ultima ora", pe care tu singur iti vei dori sa-l incepi imediat.
Cursuri Engleza Complete se bazeaza pe cele mai cunoscute elemente de invatarea unei limbi straine: ascultarea si citirea simultana, urmate de scriere si conversatie

Astfel si tu vei ajunge sa vorbesti engleza foarte repede cu noul nostru curs audio, sarind astfel peste o perioada de minim 6 luni, in care stai si citesti gramatica, vocabular, rezolvi exercitii, samd...

Acum este mult mai simplu, poti invata engleza chiar si cand te intorci cu masina de la serviciu sau gatesti, tot ce vei face este sa asculti CD-urile noastre audio si sa repeti in gand sau cu voce tare, iar cand ai putin timp sa urmaresti si suportul scris al cursului.

Lectiile din cursul nostru te vor ajuta sa intelegi engleza intr-un mod foarte usor si subtil. Fiecare lectie se leaga de urmatoarea ca si cand ai la dispozitie propriul profesor care te ia de mana si iti sopteste limba engleza, fara ca tu sa nici nu-ti dai seama cand ai ajuns la lectiile pentru avansati...

In plus! Cursul este unic prin faptul ca fiecare lectie are traducere consecutiva in limba romana.

Metodele originale si unice care stau la baza lectiilor acestui curs iti permit sa absorbi engleza la fel de usor ca un copil care invata sa vorbeasca propria limba.

Spre deosebire de orele normale din scolile din Romania, cursul nostru a fost conceput sa fie eficient creierului uman, combinand procesul de invatare vizuala cu cel auditiv, amplificandu-ti astfel timpul de invatat.

Acesta este un pachet complet si bine pus la punct, facut sa se potriveasca cu stilul tau de viata si lipsa tot mai mare a timpului tau liber, si totusi sa iti ofere lucrurile de care ai nevoie, si anume vorbirea fluenta si scrierea corecta a limbii engleze.

Folositi CD-urile noastre audio, vei invata limba engleza in o treime din timpul necesar daca ai invata dupa un curs normal sau un manual scolar!

Cursul este structurat in 20 de lectii audio, in care gasesti exercitii pentru imbunatatirea si perfectionarea pronuntiei, exercitii de conversatie, plus vei primi separat exercitii de scriere, dictionar, cu alte cuvinte un ghid complet de invatare si auto evaluare a cunostintelor dobandite.

Fiecare din cele 20 de lectii audio de limba engleza vin impreuna cu suportul text in format pdf, pentru a invata de doua ori mai repede, pentru ca atunci cand citesti si in acelasi timp asculti ceea ce citesti creierul tau asimileaza de doua ori mai rapid informatiile primite.

Vei invata gramatica o data cu conversatiile, astfel vei scapa de pagini intregi pline de teorie si frustrari, mai mult... frazele similare pe acelasi subiect si dictionarul interactiv iti vor dezvolta vocabular fara nici un efort din partea ta.

Exercitiile noastre te vor face sa inveti rapid limba engleza!
Cursuri Engleza Complete   este o reteta simpla de invatare sustinuta a celei mai vorbite limbi de pe planeta.

Folosind aceste secrete te vei bucura de o experienta unica si inedita in viata ta, care iti va permite sa vorbesti o limba straina cursiv si cu incredere.

Nu vei mai depinde de profesor, de bani si timp pierdut pe drumuri, poti invata oriunde si oricand.
Invata sa ai succes ! Cu noi e mult mai simplu.
Garantat 100%
Comanda acum cursul "Cursuri Engleza Complete" si pentru tot restul vietii tale, vei fi in centrul atentiei ori de cate ori esti intr-un grup de prieteni care vorbeste engleza. Vei fi ACELA care vorbeste engleza - toata lumea simpatizeaza oamenii care pot vorbi o limba straina.


email: comandacursuri@gmail.com

Acum ai un avantaj, accesand uneltele si instructiunile care nu au mai fost publicate pana acum...


Comanda acum! Toate acestea la pretul unic de doar 50 Ron.



email: comandacursuri@gmail.com


Performantele dovedite ale acestui curs ne permit sa iti acordam
o garantie unica pe piata romaneasca:

Garantie unica pe piata romaneasca

Indiferent pentru care motiv constatati ca acest curs nu este pe masura asteptarilor tale poti inapoia coletul si vei primi contravaloarea lui.
Investitie Minima & Risc ZERO din partea ta
Iti prezentam ce contine Cursul "Ia Engleza cu Tine™":

1. Doua (2) CD-uri audio: Cursul audio de limba engleza este structurat in 20 de lectii, impartite pe 2 CD-uri mp3, din care vei descoperi:

O incredibila metoda de invatare a vocabularului si gramaticii fara sa studiezi practic nimic: Asculti si Repeti povestile audio. Invata Engleza automat, fara sa fii nevoit sa studiezi si sa memorezi pederost
O tehinca avansata de invatare rapida te ajuta sa vorbesti Engleza instinctiv. Vei retine cuvintele din engleza si gramatica pentru totdeauna - si le vei folosi instinctiv, fara sa gandesti in romana ce vrei sa spui, dupa care sa traduci in engleza
Modalitatea relaxanta de invatare a limbii engleza ascultand vorbitori nativi, fac cursul nostru unic. Imagineaza-te zambind relaxand in timp ce inveti engleza
Nu vei invata deloc gramatica, in schimb o vei asimila precum un copil - in mod natural. Aceasta este cireasa de pe tort, mai multe detalii vei gasi in curs.
Iti vom arata cum sa inveti de 3 pana la 5 ori mai repede limba engleza, urmarind un anumit text in timp ce asculti CD-urile.
La sfarsitul primelor 60 de minute de curs vei putea sa pronunti corect si sa porti o conversatie simpla, dupa 200 de minute vei putea purta si dialoguri mai compleze.
(...si lista de beneficii continua)


2. Materialul de curs (cursul scris) pe CD in format .pdf


Vei Primi Gratuit si Aceste Bonusuri !


1. Dictionar Roman-Englez si Englez Roman pentru calculator.

2. Lb. Engleza - Gramatica si Reguli (.pdf, 82 pag)

3. Expresiile lb. engleze traduse in lb. romana (.pdf, 210 pag)

4. Lista verbe neregulate traduse in lb romana + pronuntia acestora (audio)


Aceste bonusuri sunt valabile doar astazi  Nu lasa pe altii sa profite de aceasta ocazie unica! Bucura-te si tu de reducere, bucura-te de bonusuri si invata engleza... Actioneaza acum.
Pretul cursului este redus cu 35%. Daca vezi acest mesaj, inseamna ca reducerea este inca valabila. Cod Reducere: 88-220311 (pret redus 50ron, TVA inclus).
Decizia iti apartine, peste 24 de zile poti vorbi cursiv engleza sau poti ramane in continuare neincrezator si nesigur pe tine cand vine vorba de o promovare, un interviu de angajare, sau chiar o excursie. Incepe Acum!
 COMANDA  ACUM DOAR 50 RON  
(Oferta Limitata Disponibila Astazi)
Pentru orice nelamurire sau intrebare te rugam sa ne contactezi la: 
email: comandacursuri@gmail.com
Invata Limba Engleza Odata Pentru Totdeauna Urmand Sfaturile din "Cursuri Engleza Complete", Singurul Curs care iti Garanteaza ca Inveti Engleza in doar 24 Zile, sau iti Primesti Banii Inapoi