luni, 20 septembrie 2010

Cum sa invat Limba engleza

Modalitati de a invata.

Nu este un secret ca o limba straina se invata cel mai bine atunci cand locuiesti in mijlocul celor care vorbesc aceasta limba. Interactiunea continua este cel mai eficient mod de a invata o limba straina. Totusi exista si alte solutii.
Cauta un vorbitor fluent de engleza (chiar daca nu este strain) si petrece cat mai mult timp impreuna, straduindu-te sa vorbesti numai si numai in engleza.

Pe locul al treilea se afla mijloacele multimedia, in special filmele si muzica in limba engleza, eventual subtitrate. Fa rost de cat mai multe filme in engleza si uitate la ele din nou si din nou. Nu conteaza foarte mult calitatea filmului, important este sa fie foare multe dialoguri si eventual sa se vorbeasca clar (accente jamaicane sau irlandeze nu va sunt de prea mult folos).
Foarte multi tineri au invatat limba engleza, limba franceza de la desene animate si Dallas.

Pe locul patru se afla CD-urile speciale pentru invatarea limbii engleze cum e cel pe care il poti comanda de pe acest site.

Cititul este un alt mijoc de exersare a limbii engleze. In ziua de azi, pe langa biblioteci si librarii, vei gasi enorm de mult material de citit pe internet.

Se poate daca vrei!

Romanii care au dat testul de limba engleza IELTS (International English Language Testing System) s-au clasat pe primele trei locuri la proba de comunicare scrisa si la cea de intelegere a mesajelor scrise.
Peste 1,2 milioane de persoane din intreaga lume au sustinut testul international de limba engleza in 2008. Romanii au obtinut un punctaj foarte mare la proba de comunicare scrisa si la cea de intelegere a mesajelor scrise.
Acest punctaj ii claseaza pe primele trei locuri la nivel mondial, alaturi de germani si lituanieni. Pe o scara de la 1 la 9, romanii au scris si au inteles in engleza de nota 6,39, respectiv 7,08. “Nivelul obtinut de romani la testul IELTS releva faptul ca au competente ligvistice foarte avansate, ceea ce le permite sa studieze subiecte complexe precum medicina, la universitaţi cu predare in limba engleza”, spune Luise Georgiana Vuiu, head strategic partnership and marketing la British Council.

Notele obtinute la testele IELTS in 2008 arata o crestere semnificativa a nivelului de pregatire a candidatilor din intreaga lume.

Invata Limba Engleza Gratis

Invata limba engleza
- Gratis-!
Platesti doar transportul

"Do you speak English?" este cea mai simpla modalitate de a invata Limba Engleza disponibila in Romania. Este un sistem interactiv creat pentru ca Tu, sau oricine altcineva sa fie capabil de a vorbi Engleza in orice situatie in care te-ai afla.
Pe langa faptul ca vei invata engleza oriunde, oricand cu ajutorul acestui sistem flexibil vei putea de asemenea:
-Sa vorbesti si sa iti imbunatatesti pronuntia cu fiecare lectie
-Sa vorbesti fluent si natural
-Sa iti construiesti un Vocabular cu cuvintele din Engleza
-Sa stii regulile gramaticale din aceasta limba .... si nu numai.

Necesita doar 20 de minute pe zi, timp de 8 saptamani pentru a invata Engleza

Cursul consta in 20 de inregistrari audio si 20 de caiete (pdf) cu exercitii pentru fiecare inregistrare.
Este dedicat incepatorilor si intermediarilor.

Fiecare lectie contine exercitii de vocabular, pronuntie, gramatica, scriere, precum, dictionar si exercitii de traducere.
Nivelul de dificultate al exercitiilor creste pe masura avansarii in lectie, precum si pe masura avansarii de la o lectie la alta. Se recomanda astfel parcurgerea succesiva a lectiilor.

I. Exercitiile de pronuntie aferente fiecarei lectii din curs sunt de doua tipuri:
 - pronuntie individuala a cuvintelor
 - pronuntie a propozitiilor
Primul tip de exercitiu va pregateste pentru al doilea.
Primul tip de exercitiu prezinta regulile de pronuntie, o lista de cuvinte in engleza , precum si traducerea acestora in limba romana.
Pentru a asculta pronuntia unui cuvant se asculta inregistrarea audio.
Se repeta apoi dupa inregistrare pana considerati ca ati pronuntat corect.
Al doilea tip de exercitiu prezinta o serie de propozitii in engleza, precum si traducerea lor in limba romana. Pentru a asculta pronuntia unei propozitii se asculta inregistrarea audio. Se repeta apoi dupa inregistrare pana considerati ca ati pronuntat corect.

II. Exercitiile de gramatica prezentate in curs presupun construirea de propozitii din diferite structuri de cuvinte. Pentru construirea corecta a propozitiilor sunt prezentate regulile gramaticale necesare, timpurile, verbele, precum si un vocabular.
E obligatoriu sa se invete cuvintele si sa se repete de cate ori e necesar pana cand puteti pronunta bine cuvintele prezentate.
La fiecare lectie sunt prezentate exercitii de gramatica pe care ar trebui sa le faceti.

La fiecare lectie aveti dialog in engleza in care sunt expuse tot ce ai invatat pana atunci in acea lectie, in paralel aveti propozitiile si in romana. Se recomanda ascultarea de mai multe ori a dialogului si pe urma repetarea dupa inregistrare cu voce tare.
Cand ati ramas in urma puteti opri dialogul si sa reporniti de unde doriti citirea dialogului.
Am proiectat cursul "Do you speak English?"  pentru a deveni poate cel mai usor sistem de invatare a limbii engleze din Romania, atat pentru o scriere corecta, o vorbire fluenta cat si pentru o pronuntie de invidiat indiferent daca ai mai studiat vreodata sau nu limba engleza.

Sa cunosti o limba straina si sa fii capabil sa o vorbesti degajat si sigur pe tine este un lucru extraordinar si o experienta unica cu fiecare conversatie.
De ce sa nu te bucuri de acest avantaj si poate de o viata mai buna acum, cand cu ajutorul tehnologiei si al cercetarilor asupra invatarii rapide este mai usor ca niciodata sa inveti engleza.
Pe scurt: Este un curs audio si text care te va ajuta sa inveti engleza foarte usor si repede. Este un curs pentru incepatori dar si pentru intermediari pentru ca detaliaza foarte bine gramatica, pronuntia si crearea de propozitii corecte.
In total peste 400 minute de audio si 20 de caiete (pdf) a cate 6-8 pagini/caietul.
Foarte bine il poti asculta la mp3 sau in masina.

Pretul este de: 0 RON - GRATIS!

Pentru persoanele care doresc sa primeasca cursul, trimiterea coletului se face prin Posta Romana si pretul este de
0 RON (GRATUIT) + taxele de transport 18.97 RON
In total, pentru ridicarea coletului de la Posta va trebui sa platesti doar taxele de transport 18.97 RON



De ce cursul este gratis?
Doresc sa realizez un studiu si pentru asta as avea rugamintea de a-mi scrie pe adresa de email

englezacursuri@yahoo.com

ce v-a placut si ce nu v-a placut la curs. In viitor vom venii cu o versiune mai noua unde v-om tine cont de sfaturile dv.
Pentru ca e GRATIS ar trebui sa-l comanzi si sa profiti de aceasta sansa!
In plus urmeaza sa lansez cat de curand continuarea cursului pentru avansati. Acel curs o sa fie platit.
Eu te ajut sa iti creezi o baza in limba engleza. Sa vezi ca eu incerc sa fac ceva bun si daca este multumit de acest curs o sa comanzi si continuarea lui.

Comanda acum! Pui bazele limbii engleze GRATUIT.

Profita de oferta cat timp e valabila!

Valorea acestui curs este de 95 RON insa, din dorinta ca mai multe persoane, elevi , copii si studenti sa aiba accesul la acest curs am permis ca pretul sa fie 0 RON - GRATIS.

ATENTIE! Coletul nu are voie sa fie mai mult de 18.97 RON. Daca va suna cineva sau la poasta va cere mai mult Va Rugam Insistent sa ne scrieti la contact si sa nu ridicati coletul. Coletul nu are voia sa fie mai scump decat taxele de transport!


Oferta valabila saptamana aceasta!
Pentru persoanele din strainatate care doresc acest curs, va rog sa imi scrieti la
englezacursuri@yahoo.com si o sa fac tot posibilul sa aveti si dumneavoastra acest curs.

Comanda prin posta.

Coletul ti-l trimit prin Posta Romana iar pretul transportului este de
18.97 RON( taxele postale ).

Completati cu Atentie Campurile.
Coletul va fi trimis doar in cazul in care datele sunt corecte!
Coletul va fi trimis prin Posta Romana si va ajunge in aproximativ 5 zile lucratoare.

 

 

Modalitati de plata.

Plata prin ramburs la Posta Romana.

Metoda de plata prin ramburs presupune achitarea unui produs in momentul ridicarii lui de la oficiul postal aferent adresei cumparatorului.
Coletul ce contine cursul se va trimite pe adresa specificata de dumneavoastra in formularul de comanda.
In aproximativ 3 pana la 5 zile de la expediere, o sa puteti trece pe la oficiul postal de care apartineti cu buletinului/cartea de identitate pentru a ridica coletul cu CD-ul comandat.
Coletul va contine un Cd pe care e inscriptionat cursul cu cele peste 400 min audio si celelate 20 de carti pdf care corespund cursului. Pe langa acestea o sa mai primiti inca 3 Pdf in care o sa vi se explice mai mult despre gramatica.
Eu nu cer nimic pentru curs pe care il ofer GRATUIT.

Dumneavoastra o sa platiti doar transportul (inpachetarea, cd, carcasa, taxele postale).
Rugamintea mea este sa imi scrieti pe adresa de email:
englezacursuri@yahoo.com
ce parere aveti despre curs, pentru ca dorim sa lucram la inbunatatirea lui si avem nevoie de parerile dumneavoastra.

Curs engleza online gratuit

Cursuri engleza online gratuite 


Curs audio de limba engleza GRATUIT

Curs audio de limba engleza

Simplu eficient rapid

Azi si numai azi cadou ,descarca tot cursul absolut gratuit

Curs audio de limba engleza este un curs complet, dinamic care se bazeaza pe cele mai cunoscute elemente de invatarea unei limbi straine : ascultarea si citirea simultana precum scrierea si conversatia.
Vei ajunge sa vorbesti foarte repede cu noul nostru curs audio de engleza incepatori si de asemenea vei trece peste  paginile de text suplimentare, incluzand gramatica, vocabular, fraze comune si exercitii ca sa inveti ca o Racheta!
Lectiile de engleza te vor invata sa intelegi engleza intr-un mod foarte usor. Foloseste multe cuvinte si fraze care te vor ghida sa inveti corect de la inceput chiar daca sunteti incepatori ! Am conceput fiecare lectie foarte usor de invatat, separandu-le in mici parti, asa ca vei putea sa exersezi fiecare parte individual si apoi sa le pui cap la cap.
Atentie ! Cursul este unic si prin faptul ca are traducere consecutiva in limba romana.

Metodele noastre originale si unice pe piata romaneasca iti permit sa absorbi engleza la fel de usor ca un copil care invata sa vorbeasca propria limba.
Spre deosebire de orele normale de liceu din Romania, cursurile noastre au fost concepute stiintific sa fie compatibile creierului, amplificandu-ti timpul de invata.
Invatati limba engleza moderna...Nu va pierdeti timpul invatand cursuri de limba engleza traditionala, pe care nu o mai utilizeaza nimeni.
Acesta este un pachet modern si bine pus la punct, facut sa se potriveasca cu strazile si totusi sa va ofere lucrurile de care aveti nevoie.
Folositi tehnicile noastre avansate de invatare, in o treime din timpul normal ! Si veti invata cum proceseaza creierul dvs. informatiile, si cum sa maximizati timpul de invatare al limbii engleze...(9 din 10 oameni sunt uluiti de aceste secrete!)
Cursul este structurat pe parcursul a 20 de lectii pe 10 cd-uri audio, in care gasesti tot ce-ti trebuie : exercitii pentru imbunatatirea si perfectionarea pronuntiei,exercitii de conversatie, dictionar, deci un ghid de invatare si auto evaluare a cunostintelor dobandite.
Fiecare din cele 20 de lectii audio de limba engleza vin impreuna cu textul in format pdf , pentru a intari lectiile in creierul dvs.

Vei invata gramatica o data cu conversatiile, fraze similare pe acelasi subiect, vocabular important pe care tu trebuie sa-l stii si multe altele.
Exercitiile noastre te vor face sa inveti rapid limba engleza!
Vei mai primi si un dictionar de limba engleza (englez-roman-roman-englez)
Acest curs este o reteta simpla de invatare sustinuta a celei mai vorbite limbi de pe planeta.

Invatandu-mi secretele despre cum sa inveti engleza incepatori(la fel ca scrisul, cititul, vorbitul si ascultatul), te vei bucura de o nou si pasionala experienta englezeasca, care iti va permite sa vorbesti cursiv si cu incredere.
Vei trece la un nivel avansat in vorbire , in acelasi timp cu toate celelalte aspecte.
Nu vei mai depinde de profesor , de bani si timp pierdut pe drumuri, poti invata oriunde si oricand.

Curs audio de limba engleza incepatori ,

te va ajuta sa treci peste complexele tale ,te va ajuta chiar sa inveti.

 

 

 

Demo Lectii

Demo lectii




 Notiuni introductive,gramatica,verbele cele mai importante ale limbii engleze: to be,to have,to do.conjugarea verbelor in diverse ipostaze,intrebari uzuale: ce mai faci, cine esti, cum te cheama, vocabular si dialog intre doua persoane,


Pronumele personal,exemple,dialoguri,: I am Minnie , Eu sunt Minnie, The ship is here,vasul este aici, where are you born? Unde te-ai nascut ?  notiuni generale,cuvinte noi
Tari,capitale,orase,limbi,cetateni.Dialog   let’s talk about as (sa vorbim despre noi)dialog intre doua personaje.


Articolul hotarat si nehotarat,referire generala,diverse  exemple.Timpul present,conjugarile prezentului,notiuni generale, urari si felicitari,invatarea culorilor principale cu exemple din natura. Dialog de sarbatori ,care sunt cele mai importante sarbatori,cum ii felicitam pe altii ,vocabular.


Gramatica,invatarea numeralelor cardinale,one.two,three etc.Intrebari unde,cine, cum
Invatarea expresiilor ,cum ne aratam aprobarea si dezaprobarea in diferite situatii,
Dialog intre doua personae despre descrierea unei case.,vocabular si exercitii.


Recapitulare:Cine esti ? De unde esti ? Unde locuiesti ? Ce profesie ai ? Ce limbi  vorbesti ?etc .exercitii cu intrebari, anotimpurile ,intrebari si raspunsuri cu anotimpurile,
Fructele,si diverse exercitii de dictie.


Prezentul continuu , to be + to read ,exemple propozitii, pronume posesive
Principalele mese in Marea Britanie mic dejun , gustare , masa de pranz , masa principala, ceaiul de la ora 5,  cina.,exercitii despre membrii familiei (parinti,bunici,unchi,cumnati,frati,surori ,etc).dialog la telefon intre doua personae,vocabular.


Gramatica genitivul, adjectivul,notiuni generale,invatarea legumelor si fructelor,
Dialog despre invitatia la o petrecere,vocabular ,invatarea multor cuvinte in piata la cumparaturi, legumele si fructele ,expresii folosite la cumparaturi.


Gramatica : prepozitia. exemple ,notiuni generale ,invatarea ceasului,orele .timpul, invatarea directie si pozitiei, dialog despre vacanta, cu termenii invatati si termeni noi,vocabular,


Gramatica : verbe regulate , 10 verbe neregulate ,adverbe de timp ,bunele maniere la masa , la biblioteca , situatii in locuri publice , lucruri premise si lucruri interzise, Dialog
“ A fost odata “ vocabular  .


Recapitulare , exercitii , intrebari , raspunsuri , text de tradus ,o scrisoare ,


Gramatica : Numeralele ordinale : primul , al doilea , al treilea ,….al douazeci si cincilea.
Adjective nehotarate , un oarecare, o oarecare , un anumit , o anumita ,unii ,unele etc.
Notiuni generale , la aeroport.
Dialog , locuri noi oameni noi , vocabulary.


Gramatica , prezentul perfect, verbe regulate, verbe neregulate ,notiuni generale , lista de cumparaturi , cum comanzi la restaurant ?
Dialog la restaurant in timpul mesei si dupa. Cum comanzi mancare intr-un restaurant.
Vocabular


Gramatica , comparatia adjectivelor scurte, de egalitate, de superioritate , superlative, calitati si defecte, Dialog , like father , like son.vocabular, multe exemple.


Gramatica , adverbe de mod , easy ,easily , etc.numeralul adverbial , once (o data) etc. verbe neregulate, notiuni generale , la doctor ,la cumparaturi .
Dialog  pro si contra. Vocabulary. Aminteste-ti cum pui intrebari cand esti la cumparaturi sic and esti la doctor


Recapitulare, exercitii, in propozitie si fraza, cu foarte multe exemple.



Gramatica , viitorul simplu,(I will come-eu voi veni)  numeralul colectiv, convorbiri telefonice ,expresii , intrebari la mare ,
Dialog cu   Timpul va decide (time will tell) vocabular.


Gramatica , verbele modale- prima parte, forma negative, a avea mermisiunea , a trebui,
Verbe neregulate , notiuni generale , la hotel.
Dialog despre cum dormim. Vocabulary.


Gramatica , verbele modale-partea a doua , forma negative I shall go- eu sunt decis sa merg . I will go-eu vreau sa merg.
Notiuni generale , intrebari frecvente. Dialog , lucruri pe care dorim sa le facem.
Vocabular.


Gramatica , verbele modale – partea a treia , trecut. O multitudine de exemple, verbe neregulate, notiuni generale ,corpul omenesc, Dialog , Totul e bine cand se termina cu bine. Vocabulary.


Recapitulare , exercitii, concluzii finale , dialog.

Carti Gratuite De Limba Engleza format audio si text



Pentru a-ti forma urechea cu limba engleza poti descarca gratuit mii de carti in format audio si text. Aici gasesti mari Scriitori de fictiune , poezie si autori ca M.Twain,Tolstoy, Sheakespeare, Nietzche,Asimov,
HG Wells,Jules Verne.