duminică, 27 iunie 2010

Invata acum Limba Engleza la jumatate de pret!

Invata acum Limba Engleza la jumatate de pret!
Acorda-ne 10 minute si iti vom arata cum poti invata limba engleza, cu efort minim, doar ascultand programul nostru revolutionar
"E Un Pacat Sa Nu Inveti Limba Engleza Cand Sute De Mii De Oameni Au Facut Acest Lucru Atat De Usor!"






"De mai mult de 5 ani mi-am spus ca ar trebui sa fac ceva pentru a depasi acest handicap neplacut: nu cunosteam limba engleza deloc.
Desi sunt informatician si dupa cum toata lumea bine stie, cu calculatoarele si internetul cel mai bine te intelegi in engleza, eu nu am invatat limba engleza nici macar in facultate...
De altfel, pe vremea aceea, erau suficiente cateva notiuni de baza, elemente pe care 'le-am prins' din doua, trei limbaje de programare... Astazi, mediile de programare precum si cele mai multe documentatii si manuale de utilizare, se gasesc in limba engleza.
Sunt un om dinamic, imi doresc sa fiu mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu, sa ma perfectionez continuu, imi place ceea ce fac si vreau sa fac cat mai bine, tocmai de aceea..aceasta oportunitate, "CursuriEngleza", a fost pentru mine o sansa de care am profitat imediat.
Mi-am dat seama imediat de ingeniozitatea cu care a fost conceput si realizat acest curs : totul de cea mai buna calitate, combinand in mod eficient traducerea consecutiva in limba romana.
In plus, trebuie sa va spun ca acasa 'dau drumul' la CD-uri si ascult la un volum mare cat timp fac treaba prin casa..iar baiatul meu de 10 ani, am observat ca a inceput 'sa prinda' si el cateva lucruri din curs, ceea ce mi se pare excelent...cel putin el va invata limba engleza din timp!
Cred ca acest curs se potriveste foarte bine atat pentru cei ca mine de 'varsta a doua' care nu au invatat niciodata limba engleza in scoli..precum si pentru cei mici, care vor incepe sau studiaza deja engleza la scoala.
Felicitari pentru acest produs extrem de reusit!"
Marian Butacu, Informatician



"De astazi, ai un sistem de invatare a limbii engleze total nou, care te va ajuta sa inveti engleza extrem de rapid!"

"Si totusi..ce-ar fi daca..?"

Imagineaza-te pentru o secunda primind JOB-ul mult visat doar pentru ca "stii limba engleza"..




Vei ajunge sa vorbesti engleza foarte repede cu noul nostru curs audio si de asemenea vei trece peste paginile de text suplimentare, incluzand gramatica, vocabular, fraze comune si exercitii ca sa inveti ca o Racheta!
Lectiile de engleza te vor invata sa intelegi engleza intr-un mod foarte usor. Foloseste multe cuvinte si fraze care te vor ghida sa inveti corect de la inceput! Am conceput fiecare lectie foarte usor de invatat, separandu-le in mici parti, asa ca vei putea sa exersezi fiecare parte individual si apoi sa le pui cap la cap.



Metodele noastre originale si unice pe piata din Romania iti permit sa absorbi engleza la fel de usor ca un copil care invata sa vorbeasca propria limba.
Spre deosebire de orele normale de liceu din Romania, cursurile noastre au fost concepute stiintific sa fie compatibile creierului, amplificandu-ti timpul de invata.
Invatati limba engleza moderna...Nu va pierdeti timpul invatand engleza traditionala, pe care nu o mai utilizeaza nimeni!
Acesta este un pachet modern si bine pus la punct, facut sa se potriveasca cu 'strazile' si totusi sa va ofere lucrurile de care aveti nevoie.
Folositi tehnicile noastre avansate de invatare, in o treime din timpul normal! Si veti invata cum proceseaza creierul dvs. informatiile, si cum sa maximizati timpul de invatare al limbii engleze...(9 din 10 oameni sunt uluiti de aceste secrete!)
Cursul este structurat pe parcursul a 20 de lectii audio, in care gasesti tot ce-ti trebuie: exercitii pentru imbunatatirea si perfectionarea pronuntiei, exercitii de conversatie, dictionar, deci un ghid de invatare si auto evaluare a cunostintelor dobandite.
Fiecare din cele 20 de lectii audio de limba engleza vin impreuna cu textul in format pdf , pentru a intari lectiile in creierul dvs.
Vei invata gramatica o data cu conversatiile, fraze similare pe acelasi subiect, vocabular important pe care tu trebuie sa-l stii si multe altele.

Acest curs este o reteta simpla de invatare sustinuta a celei mai vorbite limbi de pe planeta.
Folosind aceste secrete despre cum sa inveti engleza (la fel ca scrisul, cititul, vorbitul si ascultatul), te vei bucura de o nou si pasionala experienta Englezeasca care iti va permite sa vorbesti cursiv si cu incredere.
Vei trece la un nivel avansat in vorbire, in acelasi timp cu toate celelalte aspecte.
Nu vei mai depinde de profesor, de bani si timp pierdut pe drumuri, poti invata oriunde si oricand.

Comanda acum , "Curs audio de limba engleza”    si viata ta se va schimba peste noapte.
Pentru tot restul vietii, vei fi in centrul atentiei ori de cate ori esti intr-un grup de prieteni care vorbeste engleza. Vei fi CEL care vorbeste engleza cu fetele si baietii - toata lumea simpatizeaza oamenii care pot vorbi mai mult de 1 limba straina.
Acum ai un avantaj, accesand uneltele si instructiunile care nu au mai fost publicate pana acum.

Aceasta metoda este folosita de catre guvernele unor tari pentru instruirea rapida a spionilor in invatarea unei limbi straine intr-un timp record.
Comanda acum!   

Toate acestea la pretul unic de doar 50 ron.


email: comandacursuri@gmail.com
Noi nu pretindem ca este cel mai bun curs de limba engleza, dar cu siguranta este cel mai competitiv de pe piata , avand in vedere raportul pret- calitate si viteza de invatare.


Concurenta #1    20 cd-uri 20 lectii  -------------------------------- 760 ron
Concurenta #2    12 cd-uri 12 lectii  -------------------------------- 359 ron
Concurenta #3      0 cd-uri 22 lectii  -------------------------------- 720 ron
Concurenta #4      3 cd-uri 12 lectii  -------------------------------- 120 ron
Concurenta #5      1 cd      19 lectii  --------------------------------   70 ron
Cu mentiunea ca doar unul are traducere consecutiva in limba romana iar ultimele 4 folosesc metode de predare vechi de peste 20 de ani. Tot ce se afla pe cd-uri este NUMAI in limba engleza.
Cursul nostru  are traducere consecutiva in limba romana la toate lectiile
  2 cd-uri 20 lectii ------------------------------ 50 ron
   + Bonusuri
 

Fiind siguri de performantele acestui curs va acordam o garantie unica pe piata romaneasca.


Garantie unica pe piata romaneasca.
60 de zile
Indiferent pentru care motiv constatati ca acest curs nu va este pe masura asteptarilor dvs. puteti inapoia coletul si veti primi contravaloarea lui.
Investitie minima Risc 0 din partea dvs.



Va prezentam ce contine Cursul "CursuriEngleza":


1. 2 CD-uri audio: Cursul audio de limba engleza este structurat pe parcursul a 20 de capitole, pe 2 CD-uri mp3, continand exercitii de: conversatie, pronuntie, citire, scriere, intelegere, autoevaluare a cunostintelor dobandite.
2. Materialul de curs (manualul cursului) pe CD in format .pdf

Veti Primi Gratuit si Aceste Bonusuri !

1. Dictionar Roman-Englez si Englez Roman pentru calculator.
2. Program Traducere Pagini Web - Traduce instant orice site.
3. Lb. Engleza - Gramatica si Reguli (.pdf, 72 pag)
4. Dictionar de Expresii din Lb. Engleza (.pdf, 101 pag)
5. Expresiile lb. engleze traduse in lb. romana (.pdf, 216 pag)
6. Lista verbe neregulate traduse in lb romana + pronuntia acestora (format mp3)

Aceste bonusuri sunt valabile doar pentru primi 100 care cumpara cursul. Nu mai amana nici 1 minut si profita de aceasta ocazie unica! Si nu uita... timpul trece iar tu nu faci nimic...acum e momentul.
Comandati acum si veti beneficia de aceste bonusuri gratuite! Oferta limitata. Comanda acum si incepe sa inveti engleza chiar de astazi.

Nu mai amana lucrurile. Nu astepta pana maine ca sa incepi sa inveti limba engleza. Nu astepta pana la urmatorul interviu, client sau oportunitate. CHIAR ACUM este cea mai potrivita perioada ca sa incepi!


 email: comandacursuri@gmail.com

Discount-ul este valabil doar daca comandati inainte de expirarea ofertei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu